Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Concert de Nadal a l’espai BOTA a Can Fabra

16 desembre @ 19:00 - 20:00

Aquesta activitat no serà retransmesa per “streaming” (via Zoom)

Orquestra Simfònica Tekhné

La Simfònica Tekhné és una orquestra per a músics joves que han dedicat molts anys a l’estudi de l’instrument. Tot i que la majoria dels seus membres no exerceixen professionalment, volen seguir gaudint de la música i especialment de la música simfònica. Actualment la plantilla base de l’orquestra compta amb uns cinquanta membres, als quals s’hi afegeixen una desena en funció de les necessitats del repertori. La formació es troba sota l’aixopluc de l’Associació de Joves Músics de Barcelona, un espai de confluència d’interessos culturals i musicals que possibilita el desenvolupament d’activitats i concerts organitzat

Josep Miquel Mindán Seuba

Nascut a Igualada el 28 d’Octubre de 1983, inicià els seus estudis musicals a l’Escola de Música d’Igualada a l’edat de cinc anys. Posteriorment, realitzà una diplomatura com a mestre especialitzat en educació musical a la UAB. Ha estudiat direcció coral a l’ESMUC.  Completà la seva formació amb Masterclass de Pierre Cao, Jordi Mora, Antoni Ros Marbà, Alexander Joel i Manuel Hernàndez Silva. 

En l’actualitat és  director musical de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia i la Simfònica Tekhné, el cor Contrapunto Vocale i la coral Ginesta. En el camp operístic cal destacar les produccions de Il Trovatore i La Traviata amb la companyia Operavia de Viena durant les temporades 2017 i 2018 i les produccions de La Traviata, La Bohème i la Flauta Màgica amb la companyia Novaria al Palau de la Música Catalana.

Josep Miquel Mindán és director titular de la Simfònica Tekhné des del febrer de 2019.

Repertori:

 • La Forza del Destino (Obertura), Giuseppe VERDI (10’)

 • Semiramide (Obertura),

 • Gioachino ROSSINI (15’)

 • Música per als reials focs d’artifici, Georg Friedrich HÄNDEL (20’)

  • Obertura i Allegro

  • Bourrée

  • La Paix: Largo alla siciliana

  • La Réjouissance: Allegro

  • Minuet I/II

Conferència només disponible per a usuaris registrats.
Si vols fer-te soci clica aquí:

Mostra els detalls

Data:
16 desembre
Hora:
19:00 - 20:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Activitat presencial, no serà retransmesa per “streaming” (via Zoom)